Ik ben geboren in Den Haag. In Curaçao en in Nijmegen studeerde ik rechten en ik ben thans werkzaam als advocaat. Van jongs af aan speelde creativiteit een grote rol in mijn leven. Op latere leeftijd begon ik met mijn studie aan de Klassieke Academie voor schilderkunst te Groningen.

 

In 2012 heb ik mijn diploma behaald en ben sindsdien, naast mijn beroep als advocaat, als kunstenaar gevestigd te Apeldoorn.

 

Mijn kunstwerken bestaan vaak uit impressionistische en soms ook abstracte beelden. Het stedelijk en natuurlijk landschap zijn mijn grootste inspiratiebron. Mensen en dieren zijn hierbij vaak te zien.

 

Fine art fotografie

Mijn creatieve proces begint meestal met het maken van foto's. Tijdens het fotograferen gebruik ik verschillende technieken om een impressionistische look te bereiken, waaronder meervoudige belichting, reflecties en opzettelijke camerabewegingen.

 

Daarna ga ik vaak door met digitale schildertechnieken. Ik gebruik daarbij verschillende (digitale) penselen. Het is een complexe montagetechniek, waarmee ik een simpele, meer impressionistische uitstraling wil bereiken, die de sfeer weergeeft. In plaats van mij te concentreren op de details, benadruk ik de elementen vorm, licht en kleur en de relatie daartussen. Soms zijn er patronen en structuren te herkennen in mijn werken, die tot stand komen door het gebruik van speciale penselen.

 

Grafiek:

In december 2011 heb ik mijn grafische studio opgezet. In deze studio staat een grote drukpers, waar ik mijn houtsneden druk. De houtsnede is een grafische techniek. Ik werk volgens de reductietechniek en soms ook met meerdere platen. 

Tentoonstellingen

Ik  heb deelgenomen aan de volgende expositie:

# 20 maart 2011  t/m  27 maart 2011: Kunstlievend Genootschap Pictura Groningen:  de Klassieke Academie

# 13 mei 2012  t/m 10 juni 2012: Eindexamen expositie in Museum De Buitenplaats te Eelde. 

# 2 september 2012 t/m 14 oktober 2012: Klassieke Academie in Galerie Bonnard

# 11 oktober 2013 t/m 13 oktober 2013: Grafiek Amsterdam, Bagagehal loods 6

# 1 juni 2014 t/m 3 augustus 2014: Galerie Ruigewaert alumni 2010 t/m 2013, talenten van de Klassieke Beeldende Kunst te Groningen.

# 1 april 2016 t/m 2 juli 2016 : Ikonenmuseum te Kampen, Lustrumviering met de Klassieke Salon